Å ha en flott nettside er viktig, men det er like viktig å holde den oppdatert, sikker og fungerende. Nettside drift er en kontinuerlig prosess som krever tid og ekspertise. Hos TcPedia kan vi hjelpe deg med å holde nettsiden din i toppform, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din videre

Å ha en flott nettside er viktig, men det er like viktig å holde den oppdatert, sikker og fungerende. Nettside drift er en kontinuerlig prosess som krever tid og ekspertise. Hos TcPedia kan vi hjelpe deg med å holde nettsiden din i toppform, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din videre

Hvorfor er drift av nettside viktig?

En nettside som ikke oppdateres regelmessig kan se utdatert og upålitelig. Dette kan føre til at potensielle kunder mister tillit til bedriften din. I tillegg kan sikkerhetshull i utdatert programvare gjøre nettsiden din sårbar for angrep. Regelmessig vedlikehold sikrer at nettsiden din er trygg, fungerer som den skal, og gir en god brukeropplevelse for besøkende.

Hva gjør vi for å holde nettsiden din i toppform?

Vi tilbyr en rekke tjenester for drift av nettside, inkludert:

Innholdsoppdateringer: Vi holder innholdet på nettsiden din oppdatert med relevante nyheter, blogginnlegg, produktinformasjon og mer. Dette sikrer at nettsiden din alltid er engasjerende og informativ for besøkende.

Sikkerhetsoppdateringer: Vi installerer regelmessig sikkerhetsoppdateringer for programvare og plugins for å beskytte nettsiden din mot hackere og andre trusler.

Feilsøking og reparasjoner: Vi identifiserer og fikser eventuelle feil eller problemer som kan oppstå på nettsiden din, slik at den alltid fungerer som den skal.

Ytelseoptimalisering: Vi optimaliserer hastigheten og ytelsen på nettsiden din for å gi en rask og smidig brukeropplevelse for besøkende.

Mobiloptimalisering: Vi sørger for at nettsiden din er tilpasset for mobile enheter, slik at den ser flott ut og fungerer optimalt på smarttelefoner og nettbrett.

Teknisk support: Vi tilbyr rask og effektiv teknisk support når du trenger det, slik at du aldri står alene med et problem.

Hvor ofte bør nettsiden min driftes?

Hyppigheten av nettside drift avhenger av størrelsen og kompleksiteten på nettsiden din, samt hvor ofte innholdet endres. Vi anbefaler generelt at nettsiden driftes minimum en gang i måneden, men for større og mer dynamiske nettsider kan det være nødvendig med hyppigere oppdateringer.

Fordelene med TcPedia nettsidedrift:

Fokus på din bedrift: Frigjør din tid og energi slik at du kan fokusere på det du gjør best – å drive din bedrift.

Profesjonelt inntrykk: En oppdatert og sikker nettside gir et profesjonelt inntrykk av din bedrift og øker tilliten hos potensielle kunder.

Forbedret brukeropplevelse: En brukervennlig og rask nettside gir en god brukeropplevelse for besøkende, noe som kan føre til økt konverteringsrate og salg.

Økt synlighet: Vi hjelper deg med å optimalisere nettsiden din for søkemotorer, slik at den blir mer synlig for potensielle kunder som søker etter produkter eller tjenester du tilbyr.

Trygghet og stabilitet: Vi sørger for at nettsiden din er sikker og stabil, slik at du kan stole på at den alltid er tilgjengelig for dine kunder.

Hva koster drift av nettside hos TcPedia?

Vi tilbyr driftspakker med faste priser for nettsider, i tillegg til fleksible løsninger til konkurransedyktige priser. Kostnadene avhenger av dine spesifikke behov og omfanget av tjenestene du ønsker. Kontakt oss gjerne for en gratis konsultasjon og et uforpliktende pristilbud!

Lurer du på noe

  Kontakt Info

  Enkel

  Kr 1000
  /mnd
  • Opptil 5 sider
  • Premium tema
  • Mobilvennlig
  • 3 mnd. Vedlikehold
  • Kontaktskjema

  Standard

  Kr 1500
  /mnd
  • Opptil 8 sider
  • Premium tema med tilpasning
  • Mobilvennlig - Fullt responsivt
  • 6 mnd. Vedlikehold
  • Kontaktskjema med enkelt funksjonalitet

  Pro

  Kr 2000
  /mnd
  • Opptil 14 sider
  • Premium tema med tilpasning
  • Mobilvennlig - Fullt responsivt
  • 12 mnd. Vedlikehold
  • Kontaktskjema, Kartintegrasjon, osv.
  type your search

  Reach out to us anytime and lets create a better future for all technology users together, forever. We are open to all types of collab offers and tons more.